Bilder från helgen


Life goes on. Typ.

Inochut framochbak och bara helt uppochnerinvändut. Mitt liv just nu är lika krångligt som det är att förstå denna meningslösa text. Hinner inte ens med skolan, skärp dig.


Mys tisdag

Hej!!
Idag kände jag inte alls för att sminka mig särskilt eller heller sätta på mig jeans eller seriösa kläder. Så sket i det helt enkelt, kör på tights och ugg's idag.

Kom ändå försent till första lektionen och det är bara 10 min kvar så det är ganska ovärt att springa genom halva skolan, eftersom på tisdagar har vi på andra sidan skolan vid musikklasserna...


Svar på frågestunden del 1

Q: Skulle du tänka dig att apdoptera ?
Har du mens ?
Är det där din naturliga hårfärg ?
 
A: Nja, kanske. Vill i alla fall ha egna barn i första hand, men om inte det går så skulle jag absolut kunna tänka mig att adoptera!
Ja.
Ja, igen.
 
Q: visa bild/bilder på ditt rum
visa finaste klädesplagg/plagget
visa din familj inga bra bilder tyvärr
 
A: Bilder på mitt rum (tryck för större format, funkar även på telefonen)
 
 
 
Finaste klädesplagget just nu är nog min skjorta från Zara som jag köpte i somras. Diggar den starkt!
 
 
 
 
Q: Favoritdjur?
Tycker du om hästar?
Någonsin ridit?
Har du några djur?
Favoritblogg?
kram!
 
A: Hästar är väldigt mysiga, så ja häst.
Jag diggar dom.
Ja, 2 år endast var tvingad att sluta, annars hade jag fortsätt ännu.
Hehe ja, en sköldpadda.
Jag gillar mina kompisars men också kissies!
Kram!
 
Q: skulle du bli glad om man kom fram till dig på stan
 
A: Haha, jag är inte värsta famous men ja jag skulle bli väldigt glad och smickrad!
 
Q: Du är inte fuuuul men är du bitchig irl?
 
A: Först och främst tack så mycket. Jag själv ser mig absolut inte som bitchig men jag vet ju inte vad andra tycker om mig och alla har väl sina stunder antar jag...
 
 
Resten kommer när jag har mer tid, tack för alla fina frågor!
 
 

Min instagram

 
 
Jag vet att jag har tipsat om den förut, men här är den igen och också ett litet urval av bilder som jag lagt upp där på senaste tiden. Känner du dig sugen på att följa? Uppdaterar bättre där ifrån också!
 
@louiseostling

Stop think about everything


I have to guys with me...

Who? Ben&Jerry!!
 
 
 

Låt mig softa

Idag slutade vi 12:05 (!!!) Jag hade ingen lust alls att göra något efter skolan så skulle hem, men då ropar jessica på mig att hon och sakina skulle till gustavsberg så då kunde vi lika gärna åka tillsammans. Vi tog en snabb lunch i skolan och sen åkte vi till gustavsberg för att möta upp några. Blev lite #arg och #besviken. Haha hashtags i ett blogginlägg, de va något nytt va?
 
Sen kom jag hem och satte på mig mjukis kläder. Efter jag ätit ska jag sova direkt, höll på att somna i soffan tidigare idag. Så duschade lite och sen ska jag sova, har egentligen jättemycket att göra men det får fan mig komma sen för nu ska jag sova.
 
Nya mjukis byxor från odd molly, wiiiie.
 

Dagens outfit

Helt oredigerade bilder.
 
Dagens outfit består utav en skjorta som är från Companys, En lite tjockare ulltröja i rosa över från H&M. Ett par svarta jeans från Dr. demin. Till det hade jag en klocka från regal (min nya!!) och Hunter stövlar. Idag matchade jag med en burburry väska och min blåa jacka från 48-7 Sweden.
 

Jag ska ha en frågestund

Japp, nu är det bara att köra på! Fråga allt ni vill, öppen för alla frågor.
 

Helgen

I fredags
 
 
 
I lördags
 
 
Idag, söndag
 

New in

 
Klocka från Ur&penn och blus från Hollister.
 
Är ovanligt nöjd med mina dom här två nya goingarna. Speciellt klockan, helt kär i den! Men jag brukar faktiskt inte hitta saker på Hollister längre men just igår så hittade jag den, på rea också!! Helt sjukt vad jag älskar reor, haha. Men nu ska vi ut igen och vi får se om jag hittar något fint, det kommer upp isånafall.
Kram.
 

Idag är det ingen vanlig dag

 
För idag är det hannas födelsedag! Vi kom hem till henne och överraskade henne med grattis rop när hon stog i handduk, haha. Vi ska fixa till oss lite här och sedan gå ut på staden. Får se om jag hittar något, köpte precis en klocka för 250kr, jätteglad. Halva priset den kostade igentligen 500!! Så värsta kapet. Bild på den och en ny blus kommer i nästa inlägg.
 
Ikväll ska vi gå på Vappis, bara vi tre och är så himla taggad. Har jättehöga förväntningar på den här kvällen och ja jag ska fota mycket. Säger alltid att jag ska göra det men det blir aldrig av men ikväll så måste jag.
 
 

Efter en lång dag

 
Vi tänkte ta en fika idag på stan men då ringde Tildas pappa och sa att han beställde thaimat till oss. Så himla gott, så vi kollade lite grann och sedan åkte vi till söder igen. Just nu sitter jag och leker med tildas nya macbook air. Nej, jag är inte avis nej nej.
 
Vi tänkte ta oss upp ur sängen och gå till coop och köpa choklad med våra sista krafter. Usch vill inte gå ut i det här blåsiga och kalla vädret men är det choklad som gäller så är det. 

Godmorgon

 
Har precis fixat mig och jag ska strax sätta mig på bussen in mot stan för att möta upp tildis. Vi ska shoppa lite grann men framförallt köpa en födelsedagspresent till våran hannis. Hanna fyller nämligen år imorgon, jättesuper mega taggad, vi ska gå på resturang och ha det väldigt mysigt satt, ja jag längtar.
 
Nu ska jag fixa mitt hår. Ser ut som ett skatbo, sen in mot stan. Tar också med mig kameran så att det kommer lite fräsha bilder till ikväll. Kram
 

Dom två senaste dygnen

Fastnar inte ens på bild idag. Panik.
 
Har jag inte gjort någonting! Börjar få lite små ångest här hemma. Vet inte känns inte som om jag lever ut dagarna så mycket som jag kunde ha gjort. Idag har i alla fall sminkat mig, känns häftigt men meningslöst. Ja. Måste verkligen hitta på något ikväll men alla känns bortresta eller bara allmänt sega.
 
Ja känner att detta inlägg inte leder någonstanns. Go'kväll people.
 
 

Min instagram? Här är den


Gårdagen

 
Igår så gick jag till forum och nej jag hittade ingenting! Helt sjukt, alla kläder vara bara så ointressanta men jag är i brist på kläder satt detta är inte bra.
Efter vi hade varit i forum så gick vi hem till Emilia där vi möttes av några söta osminkade tjejer. Vi pratade och hade mysigt. Hittade på en 'Iphone lek' skit töntigt men jätttekul. Eftersom alla hade vit Iphone så blandade vi dom och så skulle man gissa rätt på sin egen. Ja, jag känner inte min mobil så bra tydligen, var sämst.
Kvällen slutade hos carro där vi tog hand om oss själva. Ett helt mirakel när jag vaknade på morgonen, min hud blev underbar! Den fick färg och var inte röd och fnasig. Blev jätteglad!
 
Nu ska jag fixa till mig lite grann och dra mig mot forum i ett uttligare försök att hitta något man kan ha på sig.
 
 

2 januari 2013

 
 Hej kära läsare!!
Har precis duschat, sminkat mig osv. Idag kör jag på håret i en spänd tofs och knäppt skjorta. Kan visa "dagens outfit" senare, hade tänkt att göra det nu men fick verkligen inte till en bra bild så jag bjussar endast på lite nytagna egoboost här. Kan inte heller fatta att det är 2013, helt sjukt 2012 bara sprang iväg?
 
Nu ska jag hoppa in i bilen och köra mot forum för att möta upp mina tjejer. Update you lateeer.
 

Godmorgon

 
 
Startade dagen med lite mys frukost med min lillebror i köket idag. Vi satt och pratade lite och hade jättegosigt. Han är jättetaggad på att starta vår nya surfplatta och vill så gärna starta upp den med mig. Åh so sweet.
 
Dagens planer är att dra sig mot bussen snart, ska nämligen beje mig in mot forum för att möta upp lite gulliga tjejkompisar. Tar nog också med kameran satt kan uppdatera med fräsha bilder när jag kommer hem. Kramis.

Mitt nyår

 
Hade ett toppen nyår och det började helt fantastiskt på alla sätt. Är så himla lycklig just nu. Tack.

RSS 2.0